Nöjda kunder i hela Norden
  Snabb leverans (1-3 dagar)

  Läsvärt nyhetsbrev och blogg
 

Om oss

 

DX Supply AB  fokuserar på högkvalitativa produkter för inom telekommunikationer och industritillämpningar. För både företag, offentliga myndigheter och privatkunder. Inom dem flesta av produkterna representerar vi marknadens bästa utbud. DX Supply AB grundades 2008 av Kari Gustafsson med lång industribakgrund från globala industriföretag och riskkapitalindustri. 

Första segment blev amatörradiomarknaden och med att erbjuda högkvalitativ utrustning för Dx-are som vill ha "det bästa" med full service och support. Verksamheten grundades dels från behovet att kunna erbjuda skandinaviska radioamatörer förstaklassig DX-utustning från ledande leverantörer från lager, dels att samla och delge andra radiomatörer information relaterad till seriös Dx-ing från mastuppsättning, antennbyggnationer till modifieringar av radios och utrustning. Givetvis är radioamtörer med mer än 30 års erfarenhet från amatörradio.

DX Supply är generalagent för flertalet högklassiska varumärken för bland annat amatörradio som ACOM i Sverige och Finland, Force12 i Skandinavien, Array Solution, Biwizijen master, Alpha Delta Antennas i Scandinavien, Vibroplex, Antenna Dinamica med flera. Vi säljer även de ledande tillverkarna av amatörradio transceivers. För DX supply är 100% nöjda kunder en självklarhet. Vi servar ACOM slutsteg och OM Power slutsteg med flera märken. 

DX supply bjuder på det senaste inom amatörradio nyheter och mycket annat läsvärt på vår blogg www.dxsupply.wordpress.com

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen