Nöjda kunder i hela Norden
  Snabb leverans (1-3 dagar)

  Läsvärt nyhetsbrev och blogg
 

Köp- och leveransvillkor

 

Minimiorder

Minimiorder är 300 kr inklusive moms.

 

Priser

Moms ingår i priset med f.n. 25% vid köp i Sverige och Finland. För Norge räknar systemet ut ett pris utan moms (mva) i samband med utcheckning och betalning.  

 

Leveransvillkor

Normal leveranstid är cirka 2 dagar. Under högsäsong och semestertider kan det ta längre tid.

Vi skickar mindre beställningar med DHl eller Postnord. De skickar då ut en sms-avisering. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget. Större beställningar med DHL eller UPS. Till Norden huvudsaligen med UPS. 

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss. Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 14 dgr, brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter den faktiska vikten - detta sker automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas i kassan. Prissättning sker efter postens portotabell för brev och paket. 

 

Ångerrätt/Reklamation*

Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Men då får varan inte vara använd för då utgår en värdeminskning vid återbetalning av köp. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits (gäller ej vid specialbeställda varor). Det är alltid garanti på de produkter du köper (1 år). Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Du betalar själv returfrakten. För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.

 

Betalningsalternativ

- Kortbetalning

Du betalar med ditt Visa eller Mastercard via Certitrade / Euroline 100% säkert. All information är krypterad med SSL - 128 bit. Pengarna reserveras på Ditt konto och dras vanligen inom 24 timmar från Du lagt Din beställning. Alla transaktioner genomförs enligt den nya säkerhetsstandarden 3D-Secure.

Vi kan också erbjuda avbetalning via Wasa Kredit till förhållandevis låga avgifter. I Vissa fall erbjuder vi avbetalning direkt från oss om du är känd hos DX Supply eller av DX Supply partner. 


- Postförskott med DHL eller Posten
 Du handlar mot traditionellt postförskott och betalar när du hämtar varorna. Avgift tillkommer. 
 

- Förskottsbetalning
Du betalar in pengar i förväg på vårt bankgiro nr. Efter att du skickat din order i kassan får du information på skärmen samt via E-post hur du går tillväga. (Räkna med någon dags extra leveranstid om du väljer förskottsbetalning)

 

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

 

SMS-utskick

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

 

Tvist

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen